d

SOM EL TEU EQUIP

Let’s Work Together

10 anys celebrant el Dia del Solter i la seva espectacular evolució

S’acosta el final d’any i com és costum des de fa un temps, arriben els dies clau en què fer les compres nadalenques. El mes de novembre està carregat de dies especials en els quals els comerços online / e-commerce aprofiten per realitzar ofertes realment espectaculars. El primer dia marcat al calendari va ser el passat diumenge dia 11, també conegut com “el Dia del Solter”. Aquest dia d’ofertes ve heretat des de la Xina i és allà on els e-commerce realitzen un gran nombre d’ofertes. Fa deu anys, el 2009, aquest dia va néixer per contrarestar al Dia de Sant Valentí per tal que els solters poguessin autoregalar-se tots els capritxos guardats a les seves llistes de desitjats..

Amb motiu de la celebració del desè aniversari de la realització d’aquestes ofertes online, la multinacional xinesa Alibaba va organitzar una gala televisiva en la qual s’hi va poder veure alguna que altre cara coneguda tant a escala nacional xinesa com internacional. La gala va començar a les 12 de la nit amb una gran pantalla mostrant un comptador amb el nombre de vendes i facturació. Al gegant de les compres online xinès només li van fer falta 15 hores i 49 minuts per igualar la facturació aconseguida l’any anterior, 2017.

Evolución Ventas Día Soltero

Segons dades d’Alibaba i ComScore extraiem la gràfica que veiem a la dreta on es pot veure la magnífica evolució que ha tingut aquest dia al llarg d’aquests 10 anys.

Va començar el 2009 amb només una facturació de 13,5 milions d’euros. Al cap de 5 anys de celebració d’aquest dia, l’any 2013, es va aconseguir arribar a la xifra de 4.725 milions d’euros. Aquest any 2018 han assolit una facturació de 27.330 milions d’euros, un creixement espectacular de les vendes que molt pocs haurien pogut imaginar.

L’any 2009 només 27 empreses hi van participar facturant uns 6,6 milions d’euros. Aquest any, la participació ha estat de més de 180.000 marques.

En pocs dies tindrem entre nosaltres totes les ofertes del Black Friday que se celebra el dia 23 de novembre. En aquest cas, segur que podrem gaudir de comprar autèntiques gangues en botigues i comerços de nivell nacional i no ens farà falta esperar unes setmanes a què els productes arribin de la Xina.

Add Comment