d

SOM EL TEU EQUIP

Let’s Work Together

Amazon, una oportunitat al servei del comerç català

 

Avui hem assistit a la Jornada “Amazon, una oportunitat al servei del comerç català” organitzada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya i que s’ha realitzat a l’Atlàntida de Vic.

Lucas Villanueva, responsable del Programa de Logística d’Amazon Espanya ha introduït el context digital i la transformació digital del sector. Un context on cada vegada hi ha més persones amb accés a Internet, el que vol dir que cada vegada hi ha més potencials compradors online, i a més, que aquests compradors cada cop compren amb més freqüència. Per altra banda, la realitat actual dels petits comerços és complicada, les ventes cauen i la supervivència és difícil. Vendre Online mitjançant plataformes com Amazon és una Oportunitat pels comerciants i artesans per obrir un nou canal de venta i que compensi la caiguda de ventes fora de l’entorn digital.

 

Com Vendre a Amazon?

Com vendre a Amazon

Com veieu a la imatge, només cal seguir un procediment per Poder vendre a Amazon, i és relativament senzill, el que no és tant fàcil és Vendre…Per això ha anat molt bé l’experiència del responsable de Joguines Gaspar, empresa de Palau-solità i Plegamans, que des de fa uns anys Amazon és el seu canal de venda principal. Ha estat molt clar, “Al començament no vens, has de trobar l’estratègia”.

20161025_115810

A la jornada s’ha vist molt interès per vendre a Internet, sigui o no per Amazon. El que si és cert és que les empreses i els comerços tenen una oportunitat per arribar a nous potencials clients que d’altra manera no hi podrien arribar.

Add Comment