d

SOM EL TEU EQUIP

Let’s Work Together

Els Oscars 2019 a Google Trends

Avui Google, com ja ha fet altres anys, ens ha associat els Oscars a les cerques dels usuaris i els hi dedica un espai a Google Trends. Com podeu veure, són gràfiques interactives on es veu l’evolució temporal de les cerques mentre s’acostava el moment de la nominació!

Millor pel·lícula Oscars 2019!

Bohemian Rhapsody, Roma i A Star is born eren les més populars i les que tenien més cerques fins que Green Book passa a ser la guanyadora i corona les cerques dels usuaris!

Millor Actor Oscars 2019!

Malgrat que en Rami Malek és el que s’emporta l’estatueta, la popularitat d’en Bradley Cooper fa que en Rami només li passi a davant poca estona, segurament en el moment que aquest recull el premi.

Millor Actriu Oscars 2019!

Lady Gaga, la preferida i més popular també coronava les cerques, i de la mateixa manera que en els actors, la guanyadora Olivia Colman només li passa a davant en el moment clau de la nit.

Pel que fa a les cerques a millor Pel·lícula, aquestes també han estat plasmades en un mapa interactiu on podem veure les tendències a Estats Units per comptats. Les més populars es veuen claríssim! Bohemian Raphsody guanya en popularitat a la costa Oest, Black Panther al Sud, i A Star is Born està més distribuïda per tot el país.

Podeu consultar totes les estadístiques a Google Trends

Add Comment