d

SOM EL TEU EQUIP

Let’s Work Together

Què s’ha buscat més a Google aquest 2018?

Avui en dia, quan no sabem una cosa tenim una solució ràpida i eficaç: demanar-ho a Google. Google ho sap tot i ens respon qualsevol dubte, sigui el que sigui. Però, us heu parat mai a pensar què busca la gent a Google? Avui us portem un recull de les cerques més curioses del passat 2018

Cerques “General”

 1. Mundial
 2. Cristina Cifuentes
 3. Fortnite
 4. Bohemian Rhapsody
 5. Cómeme el donut
 6. Moción de censura
 7. Fariña
 8. Cambio de horario 2018
 9. Huelga 8 de marzo 2018
 10. Sentencia La Manada

Com veiem, en aquest apartat podem trobar-hi cerques socials d’actualitat però el que realment crida l’atenció és que termes com el mundial de futbol, el joc Fornite o la cançó Cómeme el donut, estiguin a la primera, tercera i cinquena posició, molt per sobre de temes com la vaga del 8 de març o la sentència de la manada.

 

Cerques “Com…?

 1. Cómo hacer la declaración de la renta?
 2. Cómo reclamar irpf maternidad?
 3. Cómo funciona Tinder?
 4. Cómo se conocieron Harry y Meghan?
 5. Cómo llamar con un número oculto?
 6. Cómo va lo mío nacionalidad?
 7. Cómo hacer torrijas de leche?
 8. Cómo purgar radiadores?
 9. Cómo solicitar la vida laboral por móvil?
 10. Cómo saber si te han bloqueado en WhatsApp?

A l’apartat de cerques de preguntes que comencem amb un “com…” hi trobem una curiosa barreja de termes. Per una banda hi ha temes socials com poden ser la declaració de la renta, l’irpf de maternitat o temes de nacionalitat. D’altra banda, també hi trobem preguntes més curioses sobre el funcionament de Tinder o sobre com es van conèixer els ducs de Sussex, Harry d’Anglaterra y Meghan Markle.

 

Cerques “Què és…?”

 1. que es cachopo
 2. VTC que es
 3. que es una mocion de censura
 4. derogacion prision permanente revisable que es
 5. NFC que es
 6. AOVE que es
 7. Brexit que es
 8. clamidia que es
 9. sarna que es
 10. Que es Fortnite

Les cerques referents a “què és…” també ens deixen sorpreses, començant per la primera! Vosaltres sabeu què és el cachopo? Perquè nosaltres hem engreixat la cerca i ho hem hagut de buscar… Però segurament aquesta cerca no fa referència al plat asturià sinó al cas del “Rey del Cachopo”, un cas d’assassinat i fuga del que es va parlar molt a finals de l’any passat.

Pel que fa a la resta, en trobem algunes molt centrades en l’actualitat com ara la moció de censura a Rajoy o el Brexit del Regne Unit, i d’altres que busquen què signifiquen sigles com VTC (vehicle de transport amb conductor) o AOVE (Aceite de Oliva Virgen Extra).

 

Cerques “TV i sèries”

 1. Eurovisión
 2. Gran Hermano VIP
 3. Operación Triunfo
 4. Supervivientes
 5. MasterChef Celebrity 3
 6. The Good Doctor
 7. Fatmagul
 8. Elite
 9. La Catedral del Mar
 10. Arde Madrid

Per últim, acabarem amb les cerques en referència a televisió i sèries. En aquest apartat sorprèn que les 5 primeres cerques siguin totes de reality shows i que un format com Gran Hermano, que ja compta amb un llarg recorregut a l’esquena, encara es busqui de manera assídua.

Com veieu, aquest 2018 ha estat un any ben divers pel que fa a cerques! Us deixem amb un vídeo resum de les cerques a nivell mundial

Add Comment