d

SOM EL TEU EQUIP

Let’s Work Together

Què ofereix YouTube Music, el nou servei de música per streaming de Google?

YouTube Music ha estat l’última incorporació al món de la reproducció de música a través de streaming. Tot i ser l’últim en haver aterrat hem de tenir en compte que pertany a la família Google així que la seva integració amb els nostres dispositius segur que serà fàcil i ràpida.

Algunes de les característiques d’aquest nou servei de música són:

  • Des del moment del seu llançament, YouTube Music disposa d’aplicació per dispositius mòbils i pàgina web/web app accessible a través del navegador.
  • El seu disseny és agradable i recordar a una interfície de YouTube més simplificada.
  • De la mateixa manera que altres aplicacions, facilita la creació de llistes de reproducció segons els teus gustos.
  • A diferència de Google Play Music, disposa de servei totalment gratuït amb la incorporació d’anuncis entre la reproducció de cançons.
  • Per últim i més esperat pels usuaris, ofereix la capacitat de reproduir vídeos de YouTube amb la pantalla bloquejada.

Aquest últim punt és el més destacat de tot i amb el qual s’arriba a la diferenciació amb les altres marques. Tant Spotify com Google Play Music, Apple Music o Amazon Music, hi trobem una gran varietat de música, tota oficial, pujada pels artistes. En canvi, a vídeos de YouTube hi podem trobar versions, covers, remixes i molt més.

Si comparem els diferents preus i opcions a les quals podem optar per un servei de música per streaming ens trobem amb el següent:

Youtube Music
Veiem que Google no ha volgut arriscar-se a posar un preu més competitiu a YouTube Music Premium que els seus principals rivals, Spotify i Apple Music. De la mateixa manera que ells, el preu d’un compte únic és de 9,99€ i de 14,99€ si mirem el preu del compte familiar (fins a 6 membres de la família).

Un altre tema que queda pendent sobre la taula per part de Google és veure què passarà finalment amb els seus serveis de retransmissió de música per streaming. Després de tots aquells usuaris que han comprat CD’s i cançons a través de la seva plataforma Google Play Music, no sabem si hi haurà un tancament d’aquesta plataforma o una migració a un servei final que no englobi tant YouTube Music com Google Play Music.

Amb tanta oferta per part de totes les aplicacions disponibles al mercat, caldrà reflexionar amb el coixí sobre quina és la que més ens convé. No ens oblidem de tenir en compte aquells familiars amb el que podríem aprofitar les ofertes dels plans familiars.

Add Comment